Tatvan İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, milli manevi değerlere bağlı, yaratıcı, araştırıp sorgulayan, liderlik ruhuna sahip ,evrensel değerlerle bütünleşebilen yüksek karakterli bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Tatvan Yatılı Bölge Ortaokulu olarak, toplumumuzun kalkınması,çağdaş uygarlık seviyesine ulaşabilmesi için çok önemli görevlerimizin olduğunun bilincindeyiz. Okulumuzdaki her bireyin farklı bir kişiliğe sahip olduğu,topluma yapabileceği katkının da kendine özgü ve farklı olduğu inancını taşımaktayız. Öğrencilerin Kişilik gelişmelerine müdahale etmeden onlara saygı duyar,korur ve gözetiriz.Bütün çalışmaların odak noktasının öğrenci olduğu doğrusundan hareket ederek öğrencilere öğrenmesini öğretmeyi görev kabul ederiz.Bunun için kendimize güvenimiz tamdır.

Başarılar:

Saatler: 08:30- 15:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tatvanyibo.meb.k12.tr

Adres - ÇAĞLAYAN MAH. EĞİTİM CAD. Y.İ.B.O SİTESİ İMKB YATILI BÖLGE OKULU BLOK NO 11/1 TATVAN / BİTLİS

Yerleşim Yeri - Çağlayan Mahallesi Eğitim Cad. 13200 Tatvan/BİTLİS

Ulaşım İlçe merkezine karayolu ile rahatlıkla ulaşılabilmektedir.Havayolu için en yakın Muş ve Van Havaalanları kullanılmaktadır.Ayrıca Tatvan-Van arası feribot seferleri düzenlenmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.İl merkezine uzaklığı ise 25 km´dir.